Bombel pisze:Skoro SMG jest takie zajebiste to wpadnij i pokaz, jak zamiata manuala pod dywan, bo jak na razie to wszyscy na mtrackach widza, ze dostaje w dupe od manuala.
No dobra, to czemu CSL ma SMG skoro to taki badziew?
Bombel pisze:Ale skoro jestes az tak zajebisty, ze albo zaprosimy Cie nysa albo wogole Cie nie bedzie, to sorry, ale blagac nie bedziemy
Nie zrozumiałeś mnie. Absolutnie nie chodziło mi o to żeby się wywyższać czy coś. Po prostu mam auto do katowania i mam auto którego katować nie chcę. To pierwsze to nysa to drugie to mka. Nie po to sobie budowałem zabawkę żeby męczyć niepotrzebnie cacko, które i tak jest wolniejsze od zabawki.
Ale jak tylko zmienię zdanie to od razu się na M-track zapiszę. Pierwszy jaki będzie.
Bombel pisze:Ja (sredni rajdowiec) w seryjnym manualu vs Maros (bdb kierowca) w SMG na gwincie zrobilismy podobny czas.
Próba statystyczna o długości n=1 nie jest żadnym dowodem. Zróbcie to 500 razy na różnych trasach i przy różnych ustawieniach gwintu to wtedy można argumentować że to czegoś dowodzi.
Bombel pisze:I mam nadzieje, ze to, ze Twoj driftowoz objedzie wszystkie emki bylo tylko prowokacja, albo slabym zartem

Chyba, ze mowa o objezdzaniu bokiem...
Sorry, ale to jest fakt. Ma ponad 420 koni (w razie potrzeby), waży niecałe 1200 kilo, ma gwint i wszystkie możliwe inne upgrade'y zawieszenia jakie istnieją, usztywnioną budę i porządne miejsce pracy (kubeł i szelki).